In 2021 zal het Molenaar Racing team in ongewijzigde samenstelling uitkomen in het IDM. Coureurs Thom Molenaar en Sven Doornenbal zullen met hun KTM RC390’s in de bekende Arie Molenaar Motoren/Nutec kleuren uitkomen in de Supersport 300 klasse van het prestigieuze Duitse kampioenschap. Het IDM telt negen evenementen waarbij de Supersport 300 klasse tijdens zeven races in actie zal komen. Het kampioenschap vangt eind april aan op de Lausitzring en wordt eind september afgesloten op de bekende Hockenheimring. Zoals gebruikelijk wordt in augustus het TT circuit van Assen aangedaan. Het Molenaar Racing Team zal in ongewijzigde samenstelling, met de vaste teamcrew vanaf maart een aantal trainingen afwerken om eind april klaar te zijn voor de eerste race van het IDM.

Molenaar en Doornenbal maakten afgelopen seizoen de overstap naar KTM. Bij hun IDM Supersport 300 debuut in Assen maakten de jonge coureurs indruk door met relatief onbekende motoren een respectievelijke achtste en tiende plaats te behalen. Er volgden circuits waarop de coureurs duidelijk nog ervaring tekort kwamen en in de competitieve Supersport 300 klasse kan ieder klein foutje een groot verschil maken. Bij de finaleraces in Hockenheim werd het seizoen prima afgesloten met een achtste plaats voor Molenaar en een tiende voor Doornenbal. Met de ervaring die ze hebben opgedaan is de doelstelling voor komend seizoen om continu in de top tien te rijden en geregeld om de podiumplaatsen te strijden.

2021 begint stil zonder teamvoorstellingen op de bekende motorbeurzen, maar achter de schermen is het Molenaar Racing team alweer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In maart zal er worden getraind in Spanje waarna er aan een door de KNMV georganiseerde training voor licentiehouders zal worden deelgenomen op het TT Circuit van Assen. Molenaar en Doornenbal kunnen zo eind april optimaal voorbereid aan hun nieuwe raceseizoen in het Duitse Lausitz beginnen.