Thom
ThomMolenaar
Mijn naam is Thom Molenaar. Ik ben 20 jaar oud en ben dit jaar actief in de IDM supersport 300 klasse, ik zal rijden op de KTM390RC R. In de voorgaande jaren in mijn race carrière was ik actief in verschillende cup klassen, ik ben vorig jaar 2de geworden in de Yamaha R3 Cup. En hiermee laten zien dat ik heel het jaar consistent kan zijn.

Ik schat mijn kansen hoog in om mee te kunnen doen in de kopgroep. Ik heb dit jaar een sterk team om mij heen en verwacht daarom dan ook een mooi seizoen.

Sven
SvenDoornenbal
Hallo ik ben Sven Doornenbal, ik ben 17 jaar oud en geboren op 21-08-2002.

Afgelopen seizoen heb ik de Yamaha R3 Cup gereden en daarmee heb ik veel ervaring opgedaan op het grote circuit. Afgelopen jaar ben ik 5e geworden in de R3 Cup. Ik ben begonnen met racen toen ik 12 was. Ik heb 2 seizoenen minibike gereden, in 2015 en 2016. In 2017 heb ik de Molenaar NSF100 Cup gereden. In 2018 ging ik van start in de Yamaha R125 Cup. En afgelopen seizoen de R3 cup.

Dit jaar ga ik van start op een KTM RC390R in het IDM SSP 300 kampioenschap. Ik hoop en denk dat het een mooi seizoen gaat worden met veel sterke rijders en een goed team. Mijn doel voor dit seizoen is om telkens stappen te blijven maken en om de aansluiting met de kopgroep te vinden.

Wil je mijn raceverslagen volgen? Dat kan! Op mijn Facebook pagina en op mijn Instagram account.

Partners

logo_nutec
logo_arie-molenaar-motors
logo_ktm